Sare-Praid.eu propune „Lampa de Sare”

Veioza de sare sau Lampa de Sare Praid, poate fi cumparata numai din acest loc.

Ceea ce este important sa stim despre cristalele de sare de Praid.

Dictionarul Everest + 10 mii de carti gratis + 700 de jocuri gratis = Free Soft Ro

Produsele cu cristale de sare prezente pe acest site, sunt realizate din cristale exploatate din Salina Praid. Cristalul de sare Praid cuprinde zeci de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amiotic.

Lampa de Sare

Efectul curativ al cristalelor de sare este recunoscuta si de medicina de astazi. Lampile cu cristale de sare sunt poate cele mai naturale si mai sanatoase surse artificiale de lumina. Substantele speciale emanate sunt recomandate pentru tratarea unor afectiuni alergice si astmatice. Au capacitatea de a elimina electrosmogul!

  • Aparatele electronice bombardeaza aerul cu ioni pozitivi, care dauneaza organismului uman – Lampa de Sare rezolva aceasta problema.
  • Fumul de tigara are de asemenea un efect distructiv asupra echilibrului electric- Lampa de Sare rezolva aceasta problema.
  • Induce stari de oboseala, tulburari de concentrare si de somn– Lampa de Sare rezolva aceasta problema.

Cristalele emit in mod continuu ioni negativi, care va apara de electrosmog. Din aceasta energie dvs va alimentati in mod continuu. Lampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electromagnetice (TV, calculator, GSM) si aerul incarcat pozitiv.

Utilizare: Tulburari de somn si de concentrare – langa pat, in camera copilului, la birou, in timpul studiului.

Electrosmog – langa calculator, televizor, peste tot, unde sunt aparate electronice. In timpul masajului, meditatiei, in timpul meselor, la locurile pentru fumat. Pe langa efectul curativ lampile si candelele cu cristale de sare creeaza o atmosfera deosebit de placuta prin lumina lor calda-portocalie.

Sarea este extrasa, spalata manual si uscata la soare, nu se folosesc agenti de rafinare, aditivi, antiaglomerant sau alti compusi chimici de sinteza.

Din cele mai vechi timpuri oamenii au observat capacitatea cristalelor de sare de a purifica si a imbunatati caliatea aerului incojurator. Sarea are proprietatea de a elibera in atmosfera aerosoli salini ce au un efect benefic asupra organismului uman.

Instructiuni de Utilizare:

Lampa cu sare se va folosi doar in spatii interioare.

A se feri de umezeala.

Inainte de curatare scoateti cablul de alimentare din priza.

Porniti lampa de sare prin simpla apridere a becului. Pentru un efect cat mai puternic pastrati becul aprins o perioada cat mai lunga (minim 8 ore pe zi).

NU ATINGETI INTRERUPATORUL CU MANA UDA !

Folositi becuri de maxim 15 W pentru lampile de 2-10kg ; 25 W 10-18kg ; 60W 18-50kg.

Nu folositi solutii de curatare.

Stergeti lampa cu o carpa uscata sau putin umezita in apa.

Sarea este higroscopica (absoarbe apa din atmosfera inconjuratoare) de aceea poate elimina in jurul ei mici cantitati de apa.

Lampa poate fi uscata fie prin aprinderea becului fie cu un uscator de par.

Aerul salin reprezinta un tratament natural recomandat pentru urmatoarele afectiuni:

Astm bronsic –  Lampa de Sare

Infectii respiratorii (angine,faringite, traheo-bronsite, pneumonii, rinoadeuridite)

Bronsita astmatiforma

Traheobronsita cronica

Rinita

Sinuzita

Bisinoza

Silicoza gr I si gr II

Amigdalita cronica

Insuficienta respiratorie restrictiva

Emfizemul pulmonar

Diverse tipuri de alergii

Nevroza

Stare de oboseala si declin al rezistentei la stres.

Ce reprezinta salinoterapia?

Salinoterapia (speleoterapia sau haloterapia) este un procedeu extrem de simplu de terapie care nu implica administrarea de medicamente sau suplimente alimentare, imobilizari la pat sau regimuri alimentare.

Salinoterapia reprezinta, pe de o parte, inhalarea pe caile respiratorii a aerosolilor salini, iar pe de alta parte, absorbtia aerosolilor salini prin intermediul pielii.

Aerosolii sunt microparticule solide, lichide, sau gazoase, aflate in suspensie in atmosfera. Acestia pot ramane in atmosfera de la cateva ore pana la durate de ordinul zilelor, saptamanilor sau chiar anilor. Durata fiind conditionata de umiditate, temperatura, miscarea aerului, presiune, efectele razelor solare, etc..

Aceste microparticule plutesc datorita ciocnirii cu moleculele de aer si de apa din atmosfera, particulele mai mari de un micon se depun pe sol, datorita gravitatiei.

Lampile cu filtru salin sunt izvoare de sanatate datorita ionilor de sodiu. Filamentul incandescent, ce se afla in lampi, incalzeste blocul filtrant cu granule de saruri, modificand ionizarea aerului prin eliberarea ionilor negativi. Astfel, se asigura imbunatatirea micro climei din incaperi si face respiratia mai sanatoasa.

Inhalarea aerului, continand prea multi ioni pozitivi, poate cauza indispozitie, scadere psihica, insomnie si slabirea imunitatii sistemului omenesc.

Lumina provenita din astfel de lampi, asigura un ambient placut si linistitor. Se vinde in  marimi diferite:

  • Lampa de Sare Mare – pret: 47,oo ron

  • Lampa de Sare Medie – pret: 43,00 ron

  • Lampa de Sare Mica – pret: 40,00 ron

S-au remarcat efecte favorabile ale mineralului prin utilizarea lampilor si lumanarilor cu filtru salin in spatii de locuinte si/sau birouri.

Efectul lampii de sare din Praid asupra organismului omenesc:

V-ati gandit vreodata oare de ce recomanda medicii Salinoterapia sau cura balneara dintre sanatoriile saline pentru tratarea si vindecarea dermatozei si altor afectiuni respiratorii?

De ce oare aerul „de la mare” si „de la munti” are efect pozitiv asupra sanatatii si chefului de viata?

Este adevarata ca: Aerul inhalat are efect decisiv asupra sanatatii si bunei noastre dispozitii.

Aerul este format din din micro organisme cu incarcare electrica: ioni.

In zilele noastre moderne, in mediul civilizat – aparatele electrice, radiatiile electrice, aerul poluat, incalzirea si altele – ajuta, mai ales, la formarea ionilor pozitivi, rezultand rasturnarea balantei privind ionizarea aerului. Acesta se poate observa la faptul ca, in aerul poluat fumul persista timp mai indelungat, iar in camera cu praf nesters, putem deveni abatuti, indispusi, fara vlaga. Dominarea in aer a ionilor cu incarcare pozitiva, poate cauza in mare masura, aparitia bolilor cronice, precum si istovirea noastra psihica si fizica.

Izvoarele curgatoare cu apa repezita, padurile, marile, producand ionii negativi, reusesc sa sustina balanta ionizarii aerului si astfel afecteaza sanatatea noastra in mod pozitiv.

Aerul din sanatoriile saline (Tg. Ocna, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Praid, Ocnele Mari, etc.) s-a dovedit a fi foarte eficace pentru tratarea si vindecarea afectiunilor ORL, este de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite, bronsite astmatiforme si recuperari in TBC. Lampa cu filtru salin este un „ionizator” natural care ne ajuta sa obtinem sa devina aerul mai sanatos in locuinta noastra.

Cercetarile si rezultatele stiintifice au dezvaluit ca insusirile biofizice ale lampii au un efect pozitiv asupra starii generale a omului. Explicatia consta in faptul ca, sarurile au o ionizatie naturala, vibratii electromagnetice si unde de lumina, care provin din transparenta structurii lor cristalizate. Sarea are efect neutru si egalizator atat din punctul de vedere chimic, cat si din punctul de vedere fizic.

Granulele de saruri elibereaza niste ioni negativi in caminul nostru si ne ajuta sa devenim din ce in ce mai energici cu trecerea zilelor prin puterea bioenergica izvorita din lampa. S-a dovedit prin teste, de exemplu, ca in cazul copiilor hiper activi, care au avut probleme de somn, datorita efectului terapeutic al lampii, au fost vindecati, intr-un scurt timp.

Acest post raspunde la:  Lampa de Sare, veioza de sare, sare.
Acest site raspunde la: sare praid,praid,sare,sare de baie,produse sare.

Sare Praid – Substanta cu legatura ionica, prezentata in stare de agregare solida, cristalina, cu puncte de topire ridicate. In stare pura, este o substanta solida, icolora cu gust sarat, fara miros si usor solubila in apa.

Clorura de sodiu(NaCl) reactioneaza cu acidul sulfuric si cu sarurile. In urma reactiei cu acidul sulfuric formeaza acid clorhidric. (more…)

Sapun de Sare – Se foloseste pentru ingrijirea zii de zii a pielii, reglarea pH-ului, pentru piele uscata cat si pentru cea grasa, impotriva acneei, a diferitelor boli de piele (eczeme, alergie, ciuperca), dupa barbierit, pentru ingrijirea mainilor. Efectele benefice: optimizeazarea valoarii pH-ului pielii, efect antiinflamator, activeaza metabolismul si regleaza circulatia sangelui. Pielea noastra devine mai tanara. (more…)

Caramida de sare – Caramizile de sare, conform denumirii acestora, pot fi utilizate la diferite scopuri de constructii, de exemplu: ca o portiune de perete, un impartitor de spatiu sau pot fi utilizate la construirea unei camere cu aer sarat. Astfel, putem fauri nu numai o suprafata minunata, dar totodata si o clima sanatoasa fara mirosuri persuasive in caminul nostru, in restaurante, hoteluri si/sau centre de wellnes. Ne puteti contacta, daca aveti nevoie de ajutor pentru folosirea caramizilor in constructii speciale, in interior. (more…)

Lampa de sare – Produsele cu cristale de sare prezente pe acest site, sunt realizate din cristale exploatate din Salina Praid. Cristalul de sare Praid cuprinde zeci de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amiotic.sare,praid,veioza de sare,lampa de sare,lampa de sare praid. (more…)

Lampa de Sare Lampa de Sare Lampa de Sare Lampa de Sare Lampa de Sare

Lampa de Sare

Lampa de Sare

Acest articol a fost realizat de catre Alexander Lecca in exclusivitate pentru site-ul sare-praid.eu

Lampa de Sare.

  • Lampa de Sare Mare – pret: 47,oo ron

  • Lampa de Sare Medie – pret: 43,00 ron

  • Lampa de Sare Mica – pret: 40,00 ron

COMANDA ONLINE ACEST PRODUS

comanda online sare-praid

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s