Sare-Praid.eu propune „Sare de baie cu plante medicinale”

Sare de baie cu plante medicinale.

Compozitie: Sare naturala macinata, Spumant, saruri de iod, saruri de sulf, compozitie de parfumare.

Dictionarul Everest + 10 mii de carti gratis + 700 de jocuri gratis = Free Soft Ro

Indicatii: Afectiuni reumatice degenerative (spondiloza, artroze ale articulatiilor membrelor, coxartroza, gonartroza, artroza a cotului, artroza a pumnului, etc.), afectiuni reumatice abarticulare, afectiuni reumatice cronice inflamatorii, afectiuni sechelare postraumatice ale membrelor, afectiuni neurologice periferice.

Sare de baie cu plante medicinale

Administrare:
Continutul unei cutii (1,5 kg) se utilizeaza pentru o cantitate de 100 l de apa. Se introduce sarea de baie in cada lasand apa calda de 37-37,5 grade C sa curga peste sare pentru activarea spumantului. Pentru a avea un efect terapeutic marcant se recomanda efectuarea unei cure de 10-12 bai, cu intervalul dintre bai de 1-2 zile.

Sursa de provenienta a sarii este PRAID, o localitate situata la poalele Muntilor Gurghiului la o altitudine de cca. 500 m, pe DN 13/A la granita dintre judetele Mures si Harghita, la o distanta de 6 km de orasul Sovata.

Prin intermediul SARE-PRAID.eu venim in intampinarea celor care doresc sa foloseasca aceste produse atat in scop terapeutic cat si pentru relaxare. Va oferim sare de baie imbogatita cu diferite ingrediente sau arome, pentru combaterea si tratarea unor afectiuni (reumatismale, dermatologice, ginecologice, depresive, respiratorii). Comenzile se pot trimite online sau telefonic, urmand ca livrarea produselor sa se faca la alegere prin posta sau curier rapid.

Nu uitati! Sare de baie cu plante medicinale va ajuta in: Afectiuni reumatice degenerative (spondiloza, artroze ale articulatiilor membrelor, coxartroza, gonartroza, artroza a cotului, a pumnului, etc.), afectiuni reumatice abarticulare, afectiuni reumatice cronice inflamatorii, afectiuni sechelare postraumatice ale membrelor, afectiuni neurologice periferice.

Citeste totul despre „Sare Praid”.

Sare Praid – Substanta cu legatura ionica, prezentata in stare de agregare solida, cristalina, cu puncte de topire ridicate. In stare pura, este o substanta solida, icolora cu gust sarat, fara miros si usor solubila in apa.

Clorura de sodiu(NaCl) reactioneaza cu acidul sulfuric si cu sarurile. In urma reactiei cu acidul sulfuric formeaza acid clorhidric. (more…)

Sapun de Sare – Se foloseste pentru ingrijirea zii de zii a pielii, reglarea pH-ului, pentru piele uscata cat si pentru cea grasa, impotriva acneei, a diferitelor boli de piele (eczeme, alergie, ciuperca), dupa barbierit, pentru ingrijirea mainilor. Efectele benefice: optimizeazarea valoarii pH-ului pielii, efect antiinflamator, activeaza metabolismul si regleaza circulatia sangelui. Pielea noastra devine mai tanara. (more…)

Caramida de sare – Caramizile de sare, conform denumirii acestora, pot fi utilizate la diferite scopuri de constructii, de exemplu: ca o portiune de perete, un impartitor de spatiu sau pot fi utilizate la construirea unei camere cu aer sarat. Astfel, putem fauri nu numai o suprafata minunata, dar totodata si o clima sanatoasa fara mirosuri persuasive in caminul nostru, in restaurante, hoteluri si/sau centre de wellnes. Ne puteti contacta, daca aveti nevoie de ajutor pentru folosirea caramizilor in constructii speciale, in interior. (more…)

Lampa de sare – Produsele cu cristale de sare prezente pe acest site, sunt realizate din cristale exploatate din Salina Praid. Cristalul de sare Praid cuprinde zeci de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amiotic.sare,praid,veioza de sare,lampa de sare,lampa de sare praid. (more…)

Sare de baie cu plante medicinale

Sare de baie cu plante medicinale

Sare de baie cu plante medicinale.

COMANDA ONLINE ACEST PRODUS

comanda online sare-praid

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s